Oktober. Nu har jag ägnat fyra veckor åt att skriva ett bättre och mer detaljerat synopsis, läsa så mycket jag kan, hitta forskare att intervjua och hantera förkylningen som aldrig går över.

I dag har jag börjat författa på riktigt (även om jag fortfarande har mycket kvar att läsa). Nu kommer en ny offentlig men ganska blygsam deadline: denna vecka ska jag skriva 2000 tecken om dagen. Och till på torsdag ska senaste intervjun vara färdigtranskriberad.

Annars fortsätter jag att få goda råd från vänner och supporters, senast om att även bloggen borde ha ett snärtigare namn. Förslag 1: Doktor G. Förslag 2: IQ-bella. Jag ler vänligt och låtsas att jag ska överväga det.

Skriva bok: Dag 21
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.