4 thoughts on “Namnbyte

 • 2013/10/19 at 15:33
  Permalink

  Vad tror du jag har kallat dig de sista tjugo åren… nu ska jag sluta ha dåligt samvete för det!

  Reply
 • 2013/10/20 at 06:00
  Permalink

  Längre än så till och med, hoppas jag, fast kanske utan dåligt samvete.
  Jag klarade sex år i Österrike med landets konstigaste namn – Karin Maria Gunther Axelsson (jag kan icke räkna dem alla, de myndighetspersoner, läkare, lärare, sekreterare och andra som inte kunde förstå att jag inte kallas Karin, eller varför det finns ett tyskt mansnamn mitt i alltihop) – men bara två månader på DN.

  Reply
  • 2013/10/20 at 14:18
   Permalink

   Men du, vad heter den här bloggen? Maria Gunther – Axelsson?

   Reply
   • 2013/10/26 at 07:43
    Permalink

    Och det kommer den att göra ett tag till. Det händer att folk får tag i mig genom att söka på namnet och hitta bloggen.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.