Skriva bok: Dag 7

Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig. Nu tog det till exempel mer än en vecka att få min dator i sådant skick att det till slut gick att installera bokskrivningsverktyget Scrivener. Men nu har jag det, och det överträffar verkligen alla mina förväntningar.

Så nu är det bara att börja skriva.

Min egen hårdvara och det segdragna förkylningen försöker jag åtgärda med ingefära, honung och frukt med C-vitamin. Jag tror inte på någon av kurerna, men det känns bättre att göra något, och så smakar det bra.

Bra smakar också chokladmuffinsen som tonårssonen köpte för att inviga sitt nya betalkort. Det har sina fördelar att jobba hemifrån.

One thought on “Skriva bok: Dag 7

  1. Pingback: Skriva bok: Dag 10 | Maria Gunther Axelsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.