Naturskydd fungerar. Många av Europas stora däggdjur, fåglar och havsdjur har återhämtat sig och klarar sig nu riktigt bra på grund av aktivt miljöarbete. Idag skriver jag om några av dem i Dagens Nyheter: varg, björn, spanska lodjur, stork, sångsvan, havsörn, kaskelot och fjällräv bland annat. Artikeln finns här, men denna gång rekommenderar jag läsning i papperstidningen eftersom bilderna är fantastiska.

Fler fantastiska bilder kommer att visas på fotoutställningen Wild Wonders of Europe, som öppnar i Stockholm på Raoul Wallenbergs torg, Nybroplan, nu på tisdag den 25 juni 2013 och pågår till 29 september. Missa inte den.

De stora djuren återtar Europas vildmarker
Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.