2 thoughts on “Amning eller nappflaska?

  1. Ja, alla dessa råd… och hysteriskt blir det för den som bryter mot dem. Jag har fostrat upp fyra barn utan att använda napp och två av dem växte upp utan välling också. Det vågade jag knappt knysta om på Öppna förskolan, för att inte tala om på BVC! Sedan gav jag dem såna där italienska brödpinnar att tugga på för de sitter så bra i en liten babyhand (tips från holländska svägerskan). Det reagerade alla svenska mammor på: de innehåller ju SALT!!!
    Men det verkar bli folk av mina barn också. Perspektiv över en längre tidsperiod och från flera länder gör en lite modigare tror jag.

  2. Barn ett flaskmatades eftersom mjölken inte räckte och amningen inte fungerade. Inte lätt efter all info om hur otroligt viktig amning är. Barn två vägrade annan mat innan hen kunde äta själv, och är i princip helammad ett år.
    Ingetdera var enkelt, planerat eller självvalt. Men det fungerade. Till slut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.